Harry Potter-acteurs dineren bij chef Martijn van Puur


Sint-Gillis – Restaurant Puur had deze week opvallend bezoek. Jason ‘Lucius Malfidus’ Isaacs en Evanna ‘Loena Leeflang’ Lynch, bekend van de Harry Potter films, waren te gast bij gastvrouw Virginie en chef Martijn. Beide acteurs zijn in het land om ‘Harry Potter And The Deathly Hallows – Part 2’ te promoten.

In ‘Harry Potter And The Deathly Hallows – Part 2’ bereidt de tovenaarswereld zich voor op een laatste slag waarin de ultieme confrontatie tussen De Jongen Die Bleef Leven en de Heer van het Duister zal plaatsvinden. Als je deel 1 én deel 2 van de laatste film in de Harry Potter-reeks wilt zien, dan kan je op dinsdag 12 juli terecht in buurtbioscoop Albert. Om 21.15 uur wordt “Harry Potter and the Deathly Hallows” Part I vertoond. Om 23.59 uur start “Harry Potter and the Deathly Hallows” Part II. Reserveer snel je ticket, want het aantal plaatsen is beperkt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie