FCJ Schoonaarde bouwt nieuwe tribune

Schoonaarde – Het gaat voetbalclub FCJ Schoonaarde voor de wind. De club mag zich na de voorbije competitie niet alleen ‘de ploeg van ’t stad’ noemen, maar onlangs werd ook begonnen met de bouw van een nieuwe tribune. “We hebben eindelijk werk gemaakt van de afbraak van de oude tribune. Dit museumstuk – toch al 45 jaar oud – bood wel nog wat weerstand maar moest uiteindelijk toch plooien voor het geweld. Intussen werden de fundamenten van de nieuwe tribune al vol beton gestort. De nieuwe tribune zal 112 zitjes tellen en moet volgens plan klaar zijn tegen het nieuwe seizoen”, aldus Jef Vlaeminck, de
woordvoerder van de club.

In de tussentijd blijft het trouwens niet stil bij FCJ Schoonaarde. Gert François: “Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseren we de 44ste Juventusfeesten. Vrijdag vindt traditioneel een grote Beach Party plaats en op zaterdag om 9 uur start ons minivoetbaltornooi. ’s Avonds treden Kamagurka en Xander De Rijcke op. Zondag wordt barbecue geserveerd en in de namiddag vindt de finale van het minivoetbaltornooi plaats. Om 20 uur sluit coverband The Wigs het feestweekend.”

Meer informatie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie