Zoek

Mijn Restaurant in Dendermonde!

Dendermonde – VTM maakt vandaag de deelnemers aan het populaire televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’ bekend. Blijkt dat één van de koppels een restaurant in Dendermonde opent.

VTM: “Steven (33) en Sofie (32) zijn jeugdvrienden uit Ninove die hun gemeenschappelijke droom gaan proberen te verwezenlijken in Dendermonde. Hoewel Sofie is opgegroeid in de horeca, kan ze naar eigen zeggen amper een ei bakken. Ze opende haar eigen kledingzaak waar ze haar passie voor mode en interieur volledig kon botvieren. Het ligt voor de hand dat ze zich met die talenten zal toeleggen op de zaal en het management. Sofie is een harde werkster die leeft op stress en adrenaline. Steven, die van opleiding stukadoor is, had op een dag zijn buik vol van zijn job. Hij besloot een ommekeer te maken en schoolde zich om tot kok. Sindsdien is koken zijn leven en werkte hij al in tal van restaurants. Het duo weet al goed wat ze van hun restaurant willen maken en kan niet wachten om eraan te beginnen.”

Wat vind jij van de komst van ‘Mijn Restaurant’? Laat het weten in de comments.

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie