Zoek

Geen Europees subsidiegeld voor Dendermondse middenstand

Dendermonde – Gemeenteraadslid Hilde Dierickx (Open Vld) liet ons via e-mail weten dat het stadsbestuur een mooie kans liet liggen om Europees subsidiegeld te kunnen aanwenden voor het verfraaien en renoveren van winkelgevels. Hilde Dierickx: “Ik verwijt het Dendermondse stadsbestuur laksheid door niet in te tekenen voor het project waarbij handelaars financiële steun krijgen voor de verfraaiing en renovatie van de winkelgevels. Deze actie van Efro, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, kost de stad niets. Maar door deze nalatigheid mist de lokale middenstand een rechtstreekse tegemoetkoming van 675.000 euro nu te verdelen onder elf Oost-Vlaamse gemeenten. Blijkbaar is het stadbestuur enkel geïnteresseerd in acties waarbij ze zelf ook in de kijker loopt. Jammer voor alle handelaars.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Dit lijkt me toch een taak van een partij als Open VLD om dit op de agenda te brengen !! U zou er eens mee gescoord hebben, nietwaar !! Achteraf verwijten sturen lijkt me wat kort door de bocht !

Geef een reactie