Fiësta Aaghem brengt Coco Jr. naar Oudegem

Oudegem – Zaterdag 16 juli tovert ’t Pÿl de basisschool in Oudegem voor de vijfde maal om in een tropische locatie. Het succes van de vorige edities, toonde aan dat de Oudegemenaar dit initiatief kan smaken en dat er een vijfde editie moest komen. En opnieuw staat er een rasacht showbeest op de affiche: Coco Jr. speelt met Truephonic de pannen van het dak.

De deuren gaan open vanaf 18 uur voor een overheerlijke barbecue. Ondertussen kunnen de kinderen ingewijd in de geheimen van het circus door Sarakazi uit Grembergen. Zij leren de jongsten enkele leuke circustechnieken. Kindjes die het graag rustiger houden kunnen zich laten schminken. Om 20u zorgt Charles & Tang voor een straf staaltje straattheater en om 21u toont beatboxer Zerox een staaltje van zijn kunnen.

De temperatuur wordt opgedreven met Mood Collector, deze kempenaren staan garant voor swingende ska en reggae. De topact is dit jaar Truephonic. Hun frontman Coco Jr. staat garant voor een spetterende show waarbij zelfs de meest stijve hark niet kan bij blijven stil staan.

Tom Bogman, voorzitter: “Opnieuw hebben we een topaffiche samengesteld met voor elk wat wils. Met Fiësta Aaghem willen we een gezellig festivalletje organiseren voor jong en oud. Alles vindt plaats in openlucht, maar mochten de weergoden ons minder goed gezind zijn dan laten we dat niet aan ons hart komen. We zorgen immers voor 300m² overdekte ruimte zodat iedereen zelfs bij een tropische storm droog blijft”.

Praktisch
Datum: zaterdag 16 juli vanaf 18 uur
Waar: Gemeentelijke Basisschool Oudegem, Ouburg 25
Inkom: 4 euro in voorverkoop, 5 euro aan de kassa. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kom je gratis binnen. Eten reserveren kan via info@tpyl.be
Meer informatie: www.tpyl.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie