Search

Nieuwe voetpaden

Dendermonde – In het voorjaar besliste de gemeenteraad om op verschillende plaatsen beschadigde voetpaden te vernieuwen of om nieuwe voetpaden aan te leggen in straten waar er nog geen aanwezig zijn. Het stadsbestuur koos ervoor om als eerste fase in volgende straten voetpaden aan te leggen of te vernieuwen: Lodewijk Dosfelstraat, Hullekenstraat tussen spoorwegovergang en Korte Dijkstraat, Acacialaan, Molenberg tussen T. Vermijlenstraat en Schuurkouter, Schuurkouter tussen Molenberg en Kloosterstraat, Sint-Sebastiaanstraat en de rijweg naast residentie Molenzicht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie