Wielerwedstrijd op 22 augustus

Dendermonde – Op maandag 22 augustus vindt in het stadscentrum een wielerwedstrijd plaats. De omloop wordt van 19 tot 21 uur volledig afgesloten voor het verkeer: Bogaerdstraat, Bogaerddam, Franz Courtensstraat, Justitieplein, Kerkstraat, Beurzestraat, E. Van Winckellaan, Ridderstraat, Vlasmarktbrug, Vlasmarkt, Sint Jorisgilde, Begijnhoflaan, Molenstraat, Brusselsestraat, Oude Vest, Dijkstraat en Bogaerdstraat.

Op het parcours geldt een parkeerverbod vanaf 18 uur. De straten ingesloten door de omloop zijn tijdens de wedstrijd onbereikbaar. In- en uitrijden met doorkruising van het parcours is dan niet mogelijk. In de straten die toegang geven tot de omloop is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie