Groen! debatteert over N41

Groen! Dendermonde is terug in actie geschoten. Volgende week, op dinsdag 6 september organiseert de lokale afdeling een info-avond over de N41. “We horen steeds opnieuw dat de invulling van de ‘Missing Links’ in het Vlaamse wegennet absoluut noodzakelijk is. ‘Een doortrekking van de N41 zou voor de Dendermondse regio alleen maar voordelen hebben’, wordt gezegd. De nadelen worden graag stilgezwegen”, aldus de partij.  Om het debat opnieuw op gang te brengen, nodigt Groen! iedereen uit om vanaf 20.00 in de Bert Heuvinckzaal in CC Belgica mee te debatteren met Vlaamse Parlementairen, Filip Watteeuw en Elisabeth Meuleman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie