Op welke plaats eindigen de Dendermondse deelnemers aan ‘Mijn Restaurant’? (Poll)

Dendermonde – Op dinsdag 30 augustus startte het vierde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’ (VTM). De uitzendingen zullen in onze stad extra van dichtbij gevolgd worden. Deelnemers Sofie (32) en Steven (33) uit Ninove hebben namelijk hun intrek genomen in het voormalig eet- en praatcafé in art decostijl op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Dijkstraat. Wat denk jij? Halen Sofie en Steven de finale?

[polldaddy poll=”5456708″]

Volg alle nieuwtjes ook via www.lekkerdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord