Zoek

Op welke plaats eindigen de Dendermondse deelnemers aan ‘Mijn Restaurant’? (Poll)

Dendermonde – Op dinsdag 30 augustus startte het vierde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’ (VTM). De uitzendingen zullen in onze stad extra van dichtbij gevolgd worden. Deelnemers Sofie (32) en Steven (33) uit Ninove hebben namelijk hun intrek genomen in het voormalig eet- en praatcafé in art decostijl op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Dijkstraat. Wat denk jij? Halen Sofie en Steven de finale?

[polldaddy poll=”5456708″]

Volg alle nieuwtjes ook via www.lekkerdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie