Zoek

Zes avonden voor en door digitaal Dendermonde

Dendermonde – DMDLab organiseert dit najaar zes boeiende avonden rond online en digitale topics, mét iedere keer een Dendermondse touch!

Het initiatief komt van stadsgenoten Tom Bogman (@tombogman) en Bart Pieters (@bartpieters). “We kennen elkaar uit een ver jeugdhuisverleden. Na enkele gesprekken offline en online en initiatieven als TEDx of GentM, vroegen we ons af hoe we onze stad en stadsgenoten mee kunnen helpen een digitale sprong te maken en hoe we het digitale talent in Dendermonde kunnen samenbrengen”, aldus Tom Bogman.

Het tweetal doet een oproep aan iedereen die interesse heeft om zijn of haar schouders mee onder het project te zetten. “In het najaar organiseren we met de steun van Cultuurcentrum Belgica en de stad zes avonden. Zes gesprekken waarbij we zelf de voorzet geven, maar rekenen op de input van de aanwezigen om er een geslaagde avond van te maken”, vertelt Tom Bogman. “Aangezien de Dendermondse klei al heel wat digitaal en creatief talent heeft voort gebracht, nodigen we sprekers uit die een band hebben met Dendermonde. We kijken natuurlijk ook buiten onze stadsgrenzen en daarom proberen we ook telkens iemand van buiten Dendermonde uit te nodigen om van zijn of haar visie te leren kennen.”

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Je kan DMD Labs volgen op Facebook en Twitter. Of je kan op de website van DMDLab terecht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie