Zoek

Sofie en Steven kiezen voor een loungy brasserie

Dendermonde – De eerste aflevering van ‘Mijn Restaurant’ was gisteren goed voor gemiddeld 783.820 kijkers. Morgen, donderdag 1 september, volgt al de tweede uitzending.

De jury wil dat elk restaurant een duidelijk, eigen concept heeft. Een verhaal dat tot in de details klopt. De duo’s krijgen 48 uur de tijd om hun concept uit te werken en voor te stellen aan de jury. Sofie en Steven denken voor een brasserie, met een loungy sfeer. Houden ze zich daar aan en is dat voldoende om Yves Desmet, Willem Asaert, Aline Juliá en Vittorio Simoni voor zich te winnen?

Nu zaterdag kan je solliciteren bij Sofie en Steven

Over enkele weken openen de deelnemers aan ‘Mijn Restaurant’ de deuren van hun restaurant. Om dit voor elkaar te krijgen gaan de koppels op zoek naar geschikt personeel. Nu zaterdag 3 september kan je vanaf 9 uur gaan sollicteren in het restaurant van Sofie en Steven aan de Dijkstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie