2 Fotografen in Belgica

Dendermonde – In Huis Van Winckel presenteren twee Dendermondse fotografen, Sofie Luyten en Géraldine Van Wessen, hun beste werk. Sofie Luyten is gefascineerd door het creëren van droombeelden en door psychologische en filosofische thema’s.

Géraldine Van Wessem heeft een passie voor portret- en landschapsfotografie. Haar werk draait rond de subjectieve observatie van mensen, landschappen en lichtsituaties. De expositie opent op vrijdag 16 september om 20 uur en loopt tot 16 oktober.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie