Zoek

2 Fotografen in Belgica

Dendermonde – In Huis Van Winckel presenteren twee Dendermondse fotografen, Sofie Luyten en Géraldine Van Wessen, hun beste werk. Sofie Luyten is gefascineerd door het creëren van droombeelden en door psychologische en filosofische thema’s.

Géraldine Van Wessem heeft een passie voor portret- en landschapsfotografie. Haar werk draait rond de subjectieve observatie van mensen, landschappen en lichtsituaties. De expositie opent op vrijdag 16 september om 20 uur en loopt tot 16 oktober.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie