Achter de schermen bij Kalleke Step

Dendermonde – Op vrijdag 30 september vindt de traditionele algemene ledenvergadering van KWB Dendermonde Centrum plaats. Deze keer niet in de vertrouwde Mariakring, die is tijdelijk onbruikbaar door renovatiewerken, wel in de Bert Heuvinckzaal van het cultuurcentrum Belgica.

Joost Pinnoo: “Net zoals vorig jaar – toen stond een terugblik op de Ros Beiaardommegang centraal – biedt onze algemene vergadering een interessant thema aan: poppentheater Kalleke Step. Vorig jaar sloegen enkele gedreven vrienden de handen in elkaar om dit bijna vergeten pareltje van Dendermondse folklore een tweede leven te geven. Voor KWB vertellen de initiatiefnemers hoe Kalleke Step ontstond, teloor ging en onlangs herboren werd. We krijgen tot slot een mooie demonstratie van het leuke poppenspel van Kalleke Step!”

Niet alleen KWB-leden maar alle KWB-sympathisanten zijn zeker welkom om te genieten van Kalleke Step en kennis te maken met de KWB-werking. Iedereen krijgt twee drankjes aangeboden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie