Opnieuw gezamenlijke aankoop van stookolie

Dendermonde – Al voor de vierde keer organiseert de Dendermondse sp.a een samenaankoopactie voor stookolie. In totaal werd er al meer dan 500.000 liter stookolie besteld door de Dendermondenaars. Alle Dendermondse gezinnen bespaarden zo flink wat geld op hun energiefactuur.

Tom Bogman: “Hoewel de stookolieprijs het afgelopen jaar sterk is gestegen, zijn we er opnieuw in geslaagd om dezelfde korting te bekomen voor iedereen die intekent op onze samenaankoop. De leverancier garandeert ons een vaste korting van 0,0420 euro per liter, ongeacht de dagprijs. Op de prijs van vandaag betekent dat voor een bestelling van 2000 liter een stevige korting van 84 euro”.

Deelnemers kiezen zelf wanneer ze intekenen: ofwel op maandag 17 oktober 2011 of op maandag 14 november 2011. Er moet wel rekening gehouden worden dat de dagprijs tussen deze twee data sterk kan schommelen, afhankelijk van de internationale markten. De verkregen korting blijft echter ongewijzigd.

Meer informatie: www.stookolieactie.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie