Zoek

“Ik ben echt trots op jullie”

Dendermonde – De feestelijke opening van ‘Art Kwizien’ (Mijn Restaurant) bracht gisterenavond bijzonder veel stadsgenoten op de been. In zijn toespraak benadrukte burgemeester Buyse dat onze stad “op diverse vlakken, maar zeker ook op het vlak van de eetcultuur” goed bezig is. “Dit vertaalt zich in een steeds sterkere horeca en in steeds meer goede restaurants. Recent nog ging een nieuw Italiaans restaurant open en heeft een sterrenchef beslist zijn nieuwe zaak in Dendermonde te vestigen”, aldus Piet Buyse.

“Stenen alleen laten een pand niet leven. Het komt maar tot leven door bezielde uitbaters. De energieke Sofie en de sympathieke Steven hebben dit pand opnieuw zijn grandeur gegeven. Ik heb het pand bezocht met de mensen van het productiehuis nog voor jullie hiervan wisten en toen ik deze namiddag binnenkwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Dit noem ik een ‘extreme make-over’! Dit is klasse en ik ben echt trots op jullie.”

Het echte werk kan volgens Piet Buyse nu beginnen. “Jullie maken tijdens de uitzendingen van ‘Mijn Restaurant’ een sterke indruk. Dus ik weet dat jullie er klaar voor zijn en ik geloof dat jullie het in de tv-competitie ver zullen schoppen”, sloot de burgemeester zijn toespraak af.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie