Start to Judo op woensdag 5 oktober

Appels – Judoclub Yawara Kwai start op woensdag 5 oktober met een tiendelige lessenreeks ‘Start to Judo’ voor volwassenen. Gedurende tien initiatielessen maken zij kennis met de basisbeginselen van het judo en zelfverdediging.

“Je bent nooit te oud om met judo te beginnen”, vertelt Bloso-initiator Kathy Steeman, die zelf als volwassene met het judo begon en nu een zwarte gordel mag dragen. “Heel wat van onze volwassen leden zijn gestart omdat ze net als ik hun kinderen judo zagen doen. Daarom houden we nu een initiatiereeks waar volwassenen kunnen aan deelnemen.”

“Het is vooral de bedoeling om het recreatieve en technische aspect van de sport aan bod te laten komen”, vult voorzitter Raf Moortgat aan. “In tien lessen van woensdag 5 oktober tot 14 december, telkens van 20 tot 21.30u brengen gediplomeerde trainers je de basis van het judo bij. Samen met andere volwassenen oefen je op een tempo en aan een intensiteit die aangepast is aan ieders persoonlijke mogelijkheden.”

De lessen vinden plaats in de dojo van de sporthal van Appels. Deelnemen kost 50 euro. Hiervoor ben je verzekerd en mag je een judopak van de club gebruiken. Wie de smaak te pakken heeft, kan achteraf aan verminderd tarief lid worden van de club. Inschrijven doe je best voor 3 oktober.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie