Zoek

Stemtalent Jeroen Gorus op zoek naar vrouwenstemmen

Dendermonde – Radiopresentator en stemtalent Jeroen Gorus bouwde deze zomer op de zolderverdieping van zijn huis een eigen opnamestudio. Dit geeft hem de kans om thuis radiospots in te spreken, maar ook om filmtrailers, televisiereportages en bedrijfsfilms van een stem te voorzien.

Jeroen Gorus is al heel z’n professionele leven radiopresentator en ‘bekende stem’. Hij startte bij de lokale radio en ging daarna al snel presenteren voor nationale radiostations. Momenteel host hij een dagelijkse radioshow op Topradio. Naast zijn radiowerk is Jeroen Gorus ook een veel gevraagde voice over. Zo is hij de stem van onder meer het Discovery Channel en heb je zijn stem zonder twijfel al gehoord op TV Oost, in één van de vele filmtrailers op 2B en ontelbare reclamespots op zowat alle televiesie- en radiozenders van het land. “Het is dankzij het internet en de moderne opnameapparatuur dat ik nu thuis kan werken. In de nieuwe soundbooth op m’n zolder spreek ik de tekst in en stuur ik die voor eindmontage door naar de studio”, vertelt Jeroen. Hij hoopt ooit een bekende animatiefilm te kunnen inspreken, maar schat die kans niet zo groot. “Men kiest vaak voor bekende gezichten omdat dit voor extra publiciteit zorgt”, legt hij uit.

Gezocht: vrouwenstemmen

Het is volgens Jeroen Gorus niet evident om een geknipte vrouwenstem te vinden. “Ik doe regelmatig audities, maar heb nog niet echt de geschikte stem gevonden. Ik doe meteen een oproep aan alle vrouwelijke lezers van Editie om zich aan te melden”, lacht Jeroen. “Het is niet genoeg om een mooie stem te hebben. Je moet ook een beetje kunnen acteren en bepaalde typetjes kunnen spelen.” Wie zich graag kandidaat stelt, stuurt een e-mail sturen naar info@editie.net.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie