Zoek

Maak kans op een televisietoestel

Dendermonde – Als je wil kans maken op een nieuw flatscreen televisietoestel ter waarde van 1.000 euro, hou dan in de week van 10 oktober je brievenbus in de gaten en kijk uit naar de Bonus Bonnen van Editie.

De postbode dropt in de week van 10 oktober in alle Dendermondse bussen een pakketje met voordeelbonnen. Met deze bonnen geniet je van een reeks aantrekkelijke voordelen bij handelaars in de buurt. In één pakket zit bovendien een exclusieve bon die kan worden ingeruild voor een hypermodern televisietoestel geschonken door Selexion – Patrick Gilen.

“We schenken een televisietoestel omdat we met deze actie onze lokale verbondenheid willen onderstrepen”, vertelt Patrick Gilen. “We zijn 35 jaar geleden gestart en zijn nog altijd toonaangevend op vlak van audio, televisie, hifi, domotica, computers en foto- en videoapparatuur. We hebben als één van de weinige zaken in de regio ook nog steeds een eigen hersteldienst.”

Om klanten een nog betere service te kunnen aanbieden, opende Patrick Gilen vijf jaar geleden zelfs een filiaal in Buggenhout met als extra troef een ruim aanbod aan kleine en grote huishoudapparaten. Selexion – Patrick Gilen beschikt ook over een eigen projectbureau. “We tekenen projecten uit waarbij beeld, geluid, licht en beveiliging worden geïntegreerd en zijn daarmee actief over heel het land”, licht Patrick Gilen toe. “De huidige software, computers en netwerken laten veel toe, maar het wordt ook steeds complexer om al deze toepassingen samen te brengen op maat van de klant. We beschikken hiervoor over een toegewijd projectteam en een eigen uitvoeringsdienst.”

Sinds kort is zoon Pieter Gilen in de onderneming actief en is de toekomst verzekerd. “Bovendien verhuizen we in 2014 van de Stationsstraat naar een nieuwe toonzaal met een oppervlakte van 3.000m2 op de hoek van de Oude Vest en de Leopold IIlaan”, vertelt Patrick Gilen. De jarenlange ervaring, de lokale verankering, de eigen hersteldienst, het persoonlijk contact, het grote aanbod en de scherpe prijzen zijn de troeven die Selexion – Patrick Gilen onderscheidt van collega’s. “Een onvoorwaardelijke service en het persoonlijk
contact zijn voor ons – lokale handelaren – nog altijd de beste manier om het verschil te kunnen maken voor onze klanten”, aldus Patrick Gilen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie