Doorgang Sint-Gillis onderbroken

Sint-Gillis – Vanaf volgende week maandag, 10 oktober, worden werken uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer ter hoogte van het kruispunt Sint Gillislaan/kerkplein/Burgemeester Potiaulaan. De bestaande verharding wordt opgebroken en vervangen door asfalt. De Frans Van Schoorstraat/Van Langenhovestraat en de Burgemeester Potiaulaan worden ter hoogte van het kruispunt met de Sint Gillislaan volledig afgesloten. De voetpaden blijven wel vrij zodat voetgangers deze straten kunnen bereiken en zodat ook de winkels die in de werfzone liggen tijdens de werken toegankelijk zijn.

Voor het plaatselijk gemotoriseerd verkeer wordt er een omleiding voorzien:

  • verkeer vanuit de Van Langenhovestraat via de Weggevoerdenstraat
  • verkeer vanuit de Burgemeester Potiaulaan via Pastoor Claeysstraat en Koning Albertstraat
  • verkeer vanuit Aalst/Denderbelle (Denderbellestraat) via Dries, Voordestraat, K. Hofmanstraat en Moerstraat naar Breestraat

 

Het doorgaand verkeer Dendermonde/Sint-Gillis/Lebbeke wordt steeds toegelaten op 1 rijvak voor de beide richtingen en wordt geregeld door tijdelijke driekleurige verkeerslichten. De werken zullen minimaal 10 werkdagen duren, maar zoals steeds is de planning afhankelijk van interne organisatie van de aannemer en de weersomstandigheden. De bedoeling is om de werken zeker te voltooien voor de herfstvakantie. De werken worden uitgevoerd door NV Aswebo.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie