Zoek

Sportieve stunt ten voordele van Make-a-Wish

Dendermonde – Next Challenge werd in 2008 opgericht door leden van de lokale politie. De initiatiefnemers zochten een nieuwe sportieve uitdaging én wilden zich tegelijk ook inzetten voor het goede doel. Het eerste sportieve project van de organisatie was de beklimming met de fiets van de Mont Ventoux. Het geld dat werd ingezameld, schonk Next Challenge aan Child Focus. Drie jaar na zijn start heeft Next Challenge opnieuw een groots initiatief in de steigers staan.

Op zaterdag 22 en zondag 23 september volgend jaar organiseert Next Challenge een ‘Run-a-Wish’, een sportieve uitdaging geïnspireerd op de jaarlijkse Roparun. ‘Run-a-Wish’ start op zaterdag op de Grote Markt. Het plan is om met 2 teams van elk 8 sportievelingen een parcours van 300 kilometer te lopen. De lopers zullen elkaar daarbij afwisselen en begeleid worden door fietsers en volgwagens. De aankomst is voorzien op de Grote Markt op zondag. In de aanloop naar dit evenement plant de organisatie drie activiteiten: een wafeltjesverkoop in oktober, een stand op de kerstmarkt in december en een BBQ met fuif in juni. De opbrengst van de hele onderneming gaat naar Make-a-Wish.

Meer informatie: www.nextchallenge.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie