Internationaal korfbalevenement

Dendermonde – Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november vindt voor de tweede keer een internationaal korfbalevenement plaats in de sporthal van Appels en Sint-Gillis. Op het veld komen jeugdteams uit Turkije, Engeland en Hongarije. Uit eigen land worden naast de provinciale selecties uit Vlaanderen, Brabant en Kempen ook de nationale teams U16 en U19 verwacht. Bovenop de internationale jeugdwedstrijden vindt op zaterdag 5 november om 18.30 uur ook een interland tussen België en Frankrijk plaats in het sportcomplex van Sint-Gillis. De toegang tot alle wedstrijden is gratis.

Meer informatie: 0473 983 635 of 0486 297 446.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie