Rik Torfs spreekt op 7 november

Dendermonde – Senator Rik Torfs spreekt op maandag 7 november om 20 uur in Het Vaderland aan de Grote Markt. Torfs, doctor in het kerkelijk recht en licentiaat in de rechten en het notariaat, is hoogleraar aan de KU Leuven en gasthoogleraar in Parijs, Straatsburg en Stellenbosch. Hij schrijft columns voor De Standaard en is een bekend televisiegezicht. In juni 2010 werd hij verkozen op de CD&V-senaatslijst met meer dan 143.000 voorkeurstemmen. In de Senaat werkt hij rond sociale zaken en justitie. Hij is er momenteel ook voorzitter van de CD&V-fractie. Senator Torfs zal een boeiende uiteenzetting houden met als thema “Wie mooi wil zijn, moet leiden: een moderne christendemocratie in turbulente tijden”.

Meer informatie: 0477 020 420.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie