Arid in Belgica

Dendermonde – Vrijdag 11 november speelt Arid met frontman Jasper Steverlinck in cultuurcentrum Belgica. Na hun welverdiende finaleplaats in Humo’s Rock Rally, debuteerde de band enkele jaren geleden met het album ‘Little Things Of Venom’. Meteen goed voor een platendeal met Colombia Records en een Amerikaanse release. Jasper Steverlinck richtte in tussentijd zijn pijlen op een solocarrière en scoorde een monsterhit met de cover ‘Life On Mars’. Met het nieuwe album ‘Under The Cold Street Lights’ en bijhorende populaire single ‘Broken Dancer’ heeft Arid weer een grote hit te pakken. Niet te missen live!

Meer informatie: www.ccbelgica.be


Maak kans op een duo-ticket voor het concert van Arid op 11 november in cultuurcentrum Belgica. Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie