Stadsgenoot schrijft mee aan boek voor beginnende politici

Dendermonde – Vandaag word het boek ‘Later word ik politicus’ voorgesteld op de Boekenbeurs in Antwerpen. Aan het boek werkten onder meer Katleen Haentjens, Jan Vermeiren, Hilde Crevits, Jan Jambon, Selahattin Koçak en Christophe Peeters mee. Ook stadsgenoot Tom Bogman nam een passage in het boek voor zijn rekening.

Het boek is een praktische handleiding voor iedereen die van kindsbeen af droomt om in de politiek te stappen. Hoe voer je bijvoorbeeld overtuigend campagne? Mag je daarvoor wettelijk verlof nemen? Hoe breng je jouw boodschap overtuigend over? Kun je hiervoor gebruik maken van sociale media? Hoe schrijf je toegankelijke teksten en spreek je vlot in het openbaar? Heeft een politicus nog een privéleven? Wat te doen met leugens en desinformatie en hoe blijf je populair?

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie