Zoek

Win duo-ticket voor Arid op 11 november

*** Deze actie is afgelopen ***

Dendermonde – Vrijdag 11 november speelt Arid met frontman Jasper Steverlinck in cultuurcentrum Belgica. Na hun welverdiende finaleplaats in Humo’s Rock Rally, debuteerde de band enkele jaren geleden met het album ‘Little Things Of Venom’. Meteen goed voor een platendeal met Colombia Records en een Amerikaanse release.

Jasper Steverlinck richtte in tussentijd zijn pijlen op een solocarrière en scoorde een monsterhit met de cover ‘Life On Mars’. Met het nieuwe album ‘Under The Cold Street Lights’ en bijhorende populaire single ‘Broken Dancer’ heeft Arid weer een grote hit te pakken. Niet te missen live!

Editie heeft vijf duo-tickets voor het concert van Arid op vrijdag 11 november! Stuur een e-mail naar info@editie.net en vermeld je naam en telefoonnummer. Op woensdagavond 9 november worden de vijf winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer informatie en tickets: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van