Unizo: Wat moet veranderen?

Dendermonde – De middenstandsorganisatie Unizo plant deze maand twee samenkomsten waarop ze van haar leden wil horen wat de komende jaren op lokaal beleidsniveau met veranderen. “Onze leden hebben daar ongetwijfeld een mening over. En die willen wij graag kennen. Binnen een goed jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. We willen in aanloop naar die verkiezingen een duidelijke boodschap meegeven aan de politieke partijen over wat ondernemers verwachten van hun toekomstig gemeentebestuur. We beginnen er nu aan, want de partijen maken binnenkort hun verkiezingsprogramma op”, aldus Unizo-voorzitter Peter Meyers. “De eerste avond bespreken we wat in onze gemeente moet veranderen zodat wij nog beter kunnen ondernemen. Tijdens de tweede avond gaan we na wat er moet gebeuren om tot een aantrekkelijke, dynamische gemeente te komen.”

Unizo mobiliseert zijn leden en geïnteresseerden op 8 en 15 november. Afspraak van 20 tot 22.30 uur in restaurant Het huis van Cleophas, Sint-Gillislaan 47.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie