Kunnen sociale media Dendermondenaren meer inspraak bieden?

Hoe kunnen de stad, politie en hulpdiensten, stadsdiensten en politici gebruik maken van sociale en digitale media om het beleid en het bestuur van de stad mee vorm te geven? Hoe kunnen ze luisteren naar de inwoners, hen inspraak geven of hen informeren via digitale kanalen? Op donderdag 17 november zoekt DMDLab het antwoord en nodigt daarvoor gastsprekers schepen Dirk Abbeloos, internetpioneer Ben Caudron en Francis Van Hove van de Lokale Politie uit. Het wordt een avond voor de Dendermondenaar met een mening! Afspraak om 20 uur in cultuurcentrum Belgica.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie