Zoek

Comedy Night presenteert Nigel Williams

Sint-Gillis – Zaterdag 3 december springen in jeugdhuis Zenith maar liefst zeven (!) stand up comedians op het podium. Op de affiche pronken Wouter Monden, Arnout Van den Bossche en headliner Nigel Williams, maar laatstgenoemde brengt ook enkele bevriende Amerikaanse en Australische comedians mee die momenteel op tournee zijn. Er zijn nog een vijftigtal tickets te koop.

Moeten we hem nog voorstellen? De ware godfather van de Vlaamse stand up comedy raast al tien jaar genadeloos van het ene heilige huisje naar het andere en hij laat daarbij geen spaander heel. Gèèn afgeborstelde zaalshow, maar onversneden stand-up van de zuiverste soort. Zo hebben we Nigel Williams het liefst. Nigel Williams kan putten uit tonnen ervaring maar werkt ook voortdurend aan nieuwe grappen. Hij brengt een mix van oud en nieuw materiaal.

In tweede positie zit een minder bekende parel van de Vlaamse comedyscène, Arnout Van den Bossche. Voor wie hem niet kent, wordt Arnout de verrassing van de avond. Op een spannende avond in 2009 wist hij als “Internationaal Relatiedeskundige” Guy Mortier, Tom Lenaerts en Urbanus te overtuigen, want hij werd toen de winnaar van Humo’s Comedy Cup. De trofee van het Deltion Cabaretfestival heeft hij ook ergens liggen (2009).

Er moet er altijd één de knapste zijn, en op 3 december is dat de Nederlander Wouter Monden. De verdiende winnaar van de Culture Comedy Award 2010 komt de avond openen.

Praktische info
datum: zaterdag 3 december
deuren: 20u
showtime: 20u30
prijs: 8 euro (basis), 6 euro (<26j) locatie: jeugdhuis Zenith, Otterstraat 58 tickets: www.jhzenith.be/tickets

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie