Sp.a Dendermonde wil de discussie voeren

Dendermonde – Sp.a Dendermonde lanceert vandaag een online discussieforum om rond bepaalde thema’s in debat te gaan. Het eerste onderwerp dat aan bod komt zijn ‘speelstraten’.

“Sp.a heeft speelstraten steeds ondersteund en gepromoot”, aldus voorzitter Luc Van Gasse. “Wij gingen er vanuit dat dit een goede maatregel was voor de verkeersveiligheid en leefbaarheid van straten en pleinen. Alleen stellen wij vast dat het aantal aanvragen voor een zomerspeelstraat fors teruggelopen is: van 10 in 2009, tot twee dit jaar (Achthoek en Ros Beiaardstraat). Daarom wil sp.a een grondige evaluatie van dit project. Wij geven elke inwoner de kans om hieraan mee te werken via ons discussieforum op www.14102012.be”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie