Het Laar krijgt groene vlag voor milieuvriendelijke beleid

Dendermonde – Donderdag 17 november ontving Het Laar uit handen van minister Schauvliege de ‘Groene vlag’. De school kreeg deze erkenning nadat het in 2008 een derde Milieu Op School-logo behaalde omwille van zijn milieubewuste en milieuvriendelijke beleid.

De jury motiveert haar beslissing als volgt: “De jury kent de Groene Vlag toe aan BubaO Het Laar voor de zeer uitgebreide en evenwichtige MOSwerking. MOS leeft op deze school. Onder impuls van een enthousiaste MOStrekker en met steun van de directeur is het project verder geëvolueerd. Samen met het hele team en op maat van de leerlingen neemt Het Laar voortdurend nieuwe milieu-uitdagingen aan. De school heeft de groene vlag echt verdiend. Doe zo verder.”

Op dinsdag 22 november kreeg de school een Europese delegatie op bezoek. In het gezelschap bevond zich de voorzitter van the Foundation for Environmental Education (FEE). FEE is de Europese evenknie van de MOS organisatie (Milieu Op School) in België.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie