Hoe zou jij vandaag stemmen? (poll)

Dendermonde – Stel dat vandaag gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden in Dendermonde. Op welke partij zou jij dan vandaag stemmen? De resultaten van deze bevraging kan je nalezen in het Editie-magazine dat op 6 december in de brievenbus zit.

[polldaddy poll=”5689830″]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

14 reacties

 1. de SP (Inzet) heeft na al die jaren toch wel bewezen dat het een grote meerwaarde is voor de stad !!!
  Van een slaapstad is het nu een levendige eigenteidse stad geworden.
  Doorgaan !!

 2. De grote vraag is of na de verkiezingen nog een progressieve stem in het schepencollege zal zijn: ofwel komt er een centrum-rechts bestuur (CD&V en NVA) ofwel komt er een bestuur met CD&V en een progressieve partij.

  De uitdagingen waar het stadsbestuur voor staat zijn enorm: op sociaal en op economisch vlak, verkeer, ruimtelijke ordening en leefmilieu, communicatie tussen bestuur en burger,… Sp.a heeft in het verleden bewezen dat zij stadsbestuurders kan leveren die de capaciteiten hebben om hieraan te werken. Dat zal ook morgen wel het geval zijn!

 3. Ik ben niet ontevreden met dit bestuur. Ik stem van nature socialist, de sossen zitten er bij en doen het goed, en ik zie dus geen reden om mijn stemgedrag aan te passen.

 4. Ik hoop dat de mensen niet vergeten zijn wat het socialisme allemaal heeft gedaan.

  Het vakkundig verknoeien van de dorpskern van Schoonaarde en de poging om dit in Oudegem nog eens over te doen.

  Het cliëntilisme in de sociale huisvesting waar de wedde van de directeur voorgaat op de dienstverlening aan de bewoners.

  Een parkeerbeleid in de stad dat vooral de kassa van het parkeerbedrijf ten goede komt.

  Immo-Theo die in de Boonwijk een groots rusthuis in Sovjetstijl plant en weigert om het beloofde en hoognodige nieuwe rusthuis in Baasrode te realiseren.
  enz ……………

  De Sp.a als partij van de stadsbestuurders experts in graaicultuur terwijl de burger moet besparen.

 5. Het goed bestuur waar spa naar verwijst is vooral mogelijk gemaakt door de coalitie met CD&V. Het was een kwestie van geven en nemen om een degelijk beleid te voeren. CD&V heeft hierin haar degelijkheid bewezen. Binnen het huidig politiek klimaat is het makkelijk om mee te heulen met de anti-politiek. Maar rationeel blijf ik kiezen voor een oerdegelijke partij die al vele watertjes heeft doorzwommen en haar merites heeft opgebouwd doorheen vele moeilijke en gevoelige dossiers. De politiek heeft meer dan ooit nood aan stabiliteit en dat is waar CD&V sterk in is: zeggen waar het op aan komt en niet roepen om ter luidst. Alles kan altijd beter maar ook eerst zien en dan geloven! CD&V kan best haar koers verder zetten, samen met een partner die het even goed meent en voldoende raakvlakken heeft.

 6. @socialisten : idd vergeet niet wat de socialisten voor u gedaan hebben… korte bloemlezing: – Het loon van Van Den Bossche als CEO van 690.000 (wat hij uit solidariteit in een vennootschap wou innen ?) – De zitpenningen voor Janssens in Dexia om daar niet te doen wat een bestuurder hoeft te doen ? – Het dividend van Chokri (organisator pukkelpop) van 880000 Euro in zijn vennootschap met als gevolg dat er geen geld meer is voor terugbetaling pukkelpopbezoekers, … Steve Stevaert en Ethias … Idd die socialisten die zijn nogal solidair met de mensen ! 🙂

 7. Als een sos zijn boekje te buiten gaat zijn alle sossen slecht? Dergelijke figuren bij andere partijen zijn soms veel erger maar ja, dat kan wel? Ik ga geen mensen persoonlijk aanvallen, zo laag ga ik niet. Er zijn veel meer echte socialisten die het goed menen met de burger en net zoals vroeger nog steeds strijden voor gelijke kansen en recht op een waardig leven. Daarom zijn socialisten broodnodig! Wij zijn niet blind voor profiteurs maar moeten daarom de mensen die het echt nodig hebben gestraft worden? Een betere sociale controle is broodnodig en vooral een aanpak van de kapitalisten die langs alle wegen de btw- en belastingsdiensten opleggen en genieten van duizende euro’s belastingsvermindering die ze niet nodig hebben maar er wel beroep op kunnen doen omdat zij net wel het geld hebben om die uitgaven te doen en daar nog eens voor beloond worden ook terwijl de gemiddelde burger jaarlijks extra zal moeten afdragen omdat er geen geld is in de staatskas? Haal het geld waar het zit, bij diegene die het hardst roepen dat de sossen niet nodig zijn want dat zijn net diegene waar de overbodige centen zitten. Een systeem zoals Cuba is zeker niet de oplossing, er mogen rijke mensen zijn maar er moet eerlijke solidariteit zijn zodat er geen armen meer zijn. DAAROM stem ik SP.a !

 8. @ Wendy: kijk weer sprake van fraude … en wat een toeval ’t zijn sossen … Niet alle sossen zijn slecht … maar brullen over aanpak van fraude is niet geloofwaardig ! VEEG EERST VOOR EIGEN DEUR !

Geef een reactie