Zoek

AFS plant bos in Schoonaarde

Op zaterdag 3 december plant AFS, één van de grootste uitwisselingsorganisaties ter wereld, zich voort. Naar aanleiding van het Internationaal Jaar van het Bos zal de organisatie 3000 bomen planten in de Rimeirweg in Schoonaarde. Omdat het maandag ook Internationale Dag van de Vrijwilliger is, bedankt AFS zaterdag ook uitgebreid haar meer dan 500 actieve vrijwilligers die mee zorgen voor meer dan 500 geslaagde uitwisselingen vanuit en naar Vlaanderen.

“In het charter engageren we ons ertoe om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken”, zegt Caroline Steyaert, Algemeen Directeur van AFS Vlaanderen. “We kregen al positieve reacties uit de sector, en we kijken dan ook uit naar een verdere samenwerking op dit vlak. De komende weken gaan we een concreet plan uitwerken, bijvoorbeeld rond het boeken van zogenaamde ‘green seets’ voor onze vliegtuigtickets.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie