CD&V Sint-Gillis wil mindervalidenbeleid verbeteren


De parkeerplaats voor mensen met een handicap aan cultuurcentrum Belgica is volgens CD&V Sint-Gillis te klein.

Sint-Gillis – CD&V afdeling Sint-Gillis wil het stedelijk beleid voor mensen met een handicap verbeteren. “CD&V heeft een lange traditie in de integratie van personen met een handicap in de samenleving. Het stadsbestuur van Dendermonde heeft de voorbije jaren duidelijk inspanningen geleverd, maar er is nog ruimte voor verbetering”, meldt Ken Van Weyenberg van CD&V Sint-Gillis. “Onze lokale afdeling analyseerde de afgelopen maanden het beleid voor mindervaliden in Dendermonde en geeft enkele concrete suggesties mee om het toegankelijkheidsbeleid voor personen met een handicap te verbeteren in onze stad.” Misschien alvast een extra tip: mensen met een handicap zijn misschien ‘anders’, maar niet ‘minder’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie