Zoeken

CD&V Sint-Gillis wil mindervalidenbeleid verbeteren


De parkeerplaats voor mensen met een handicap aan cultuurcentrum Belgica is volgens CD&V Sint-Gillis te klein.

Sint-Gillis – CD&V afdeling Sint-Gillis wil het stedelijk beleid voor mensen met een handicap verbeteren. “CD&V heeft een lange traditie in de integratie van personen met een handicap in de samenleving. Het stadsbestuur van Dendermonde heeft de voorbije jaren duidelijk inspanningen geleverd, maar er is nog ruimte voor verbetering”, meldt Ken Van Weyenberg van CD&V Sint-Gillis. “Onze lokale afdeling analyseerde de afgelopen maanden het beleid voor mindervaliden in Dendermonde en geeft enkele concrete suggesties mee om het toegankelijkheidsbeleid voor personen met een handicap te verbeteren in onze stad.” Misschien alvast een extra tip: mensen met een handicap zijn misschien ‘anders’, maar niet ‘minder’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie