Zoek

Schepen nodigt politieke jongerenorganisaties uit voor meer debat

Dendermonde – Sinds vorige week is de jongerenafdeling van N-VA Dendermonde lid van de lokale jeugdraad.“Dit is eigenlijk een logisch gevolg van ons politiek engagement. Wij willen leren wat leeft onder de jeugd, en actief mee zoeken naar oplossingen voor uitdagende thema’s waar de jongeren in Dendermonde mee geconfronteerd worden”, meldt voorzitter Laurent Mariën. “Het is belangrijk dat politieke jongerenorganisaties mee kunnen debatteren over de toekomst van de jeugd. Daarom zou het ook fijn zijn moesten ook jongeren van andere partijen deze stap zetten”, aldus schepen van Jeugd Marius Meremans. Politieke verenigingen ontvangen van de jeugdraad geen subsidies, maar hebben wel stemrecht en kunnen genieten van gunstige tarieven, bijvoorbeeld voor het huren van zalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie