Zoek

Tettergazet viert verjaardag op 9 december

Dendermonde – Vijf jaar geleden werd de Harige Bende en meteen ook de Tettergazet, de kinderkrant van Dendermonde, in het leven geroepen. Op vrijdag 9 december om 18 uur vindt in de stedelijke bibliotheek eengroot verjaardagsfeest én tegelijk de opening van een tentoonstelling plaats.

Ze wonen in de Belforttoren. Ze luisteren naar de namen Haarbal, Rinnoco en Kleine Moes. Ze hebben een blauwe, groene en bruine vacht. Ze zijn gekend in elke lagere school in Dendermonde. Ze boksen vier keer per jaar de Tettergazet in elkaar. Ze brengen bezoekjes aan de lagere scholen, tonen tijdens het Tetterfeest hun danskunsten op het podium van cultuurcentrum Belgica en zijn steevast present op de kersmarkt… En nu zijn ze ook jarig!

Op vrijdag 9 december start de tentoonstelling met een groot verjaardagsfeest in de bibliotheek, zaal ´t Sestich. Iedereen is welkom om te komen smullen van de lekkere taart en mee te zingen met de Harige Bende en Bello. Feestvierders worden om 18 uur met toeters en bellen verwacht.

Als klap op de vuurpijl is er vanaf 9 december ook een supertoffe interactieve expo over vijf jaar Tettergazet en de Harige Bende. Via allerlei leuke, geheimzinnige, spannende, knotsgekke opdrachten ontdekken de kinderen alles over de Harige Bende. De tentoonstelling loopt nog tot en met 13 januari 2012. Een bezoek duurt een uurtje. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie