Zoek

Gratis naar Urban Trad op Wintervolk

Dendermonde – Op 16 en 17 december vindt in cultuurcentrum Belgica ‘Wintervolk’ plaats. Op vrijdagavond komen De Held en Hannelore Bedert op het podium. De Held vervangt Jelle Cleymans, die zijn optreden annuleerde. Zaterdag staan drie folktoppers geprogrammeerd: Perry Rose, Deux Accord Diront en Urban Trad. “Deze laatste groep, die tot de meeste gekende folkgroepen in België behoort, speelt een afscheidstournee en we zijn blij ze opnieuw in Dendermonde te mogen verwelkomen. Ze maakten eerder al een geslaagde passage op M’Eire Morough in 2007”, aldus Stijn Moonen van het folkfestival. Wie na het optreden van Urban Trad meer wil, kan nog terecht in het Theatercafé waar Passe Partoe optreedt.

Editie heeft twee duo-tickets voor ‘Wintervolk’ op zaterdag 17 december. Stuur een e-mail met je naam en adres naar info@editie.net en maak kans op twee zitjes De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie