Dienst Toerisme liet nieuwe Dendermondse gadgets maken

Dendermonde – De dienst Toerisme biedt een aantal nieuwe gadgets zoals sleutelhangers, opbergtasjes, fleece dekentjes en andere leuke Dendermondse geschenken aan. Aarzel niet om de dienst een bezoekje te brengen als je nog op zoek bent naar originele kerstcadeautjes. Het infokantoor is alle werkdagen open van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Ook op zondag kan je er terecht van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Opgelet : van zaterdag 24 december tot en met maandag 2 januari is de dienst Toerisme dicht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie