Search

Dendermonde genomineerd als Horeca-stad

Dendermonde – De stad Dendermonde is genomineerd voor een Horeca Award, in de categorie steden en gemeenten. De Ros Beiaardstad neemt het op tegen onder meer Gent en Genk. Niet alleen de stad is genomineerd, ook een aantal horeca-zaken zijn in de running voor een award. Zo is Fritur De Venkel -te vinden in de Stationsstraat in Dendermonde- genomineerd in de categorie ‘Afhaal – Frituur – Broodjeszaken – Eetgelegenheden’. Bij de Brasseries, Tavernes en eetgelegenheden dingt Brasserie Litus (Frans Courtensstraat) mee naar een prijs.

De Horeca Awards willen de algemene kwaliteit in de horecasector bestendigen en eventueel deze zelfs verbeteren. De awards zullen op 30 januari uitgereikt worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie