Search

Dag van de Ambachten op 5 februari

Sint-Gillis – Zondag 5 februari vindt de jaarlijkse ‘Dag van de ambachten’ plaats. Ook hoedenmaakster Kristin Marcoux neemt opnieuw deel. “Mijn atelier zal te bezoeken zijn van 10 tot 18 uur. Er zijn doorlopende demonstraties en een gedeelte van de nieuwe zomercollectie zal ook te bewonderen zijn”, laat Kristin Marcoux weten. “We hebben een ambachtenroute aangelegd onder de titel ‘Verrassende ontdekkingen langs de Dender en Schelde’. De hoedenzaak van Kristin Marcoux bevindt zich aan de Heirbaan 23 in Sint-Gillis-Dendermonde.

Meer informatie: www.kristinmarcoux.be en www.dagvandeambachten.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie