Search

Kankerpatiënten vinden elkaar terug in Dendermonds praatcafé

Dendermonde – Kanker raakt heel je leven. Zelfs als je denkt dat je kankervrij bent, blijven de gevolgen dagelijks verder leven. Iedereen zoekt daar zijn eigen weg in, maar het kan een steun zijn om samen met anderen op zoek te gaan, of om te horen hoe anderen hun weg gezocht én gevonden hebben. Ook na de ziekte en de behandeling kan kanker een sterke invloed hebben op het leven. Daarom organiseert az Sint-Blasius samen met de Vlaamse Liga tegen Kanker een reeks van 5 praatcafés, verspreid over het hele jaar.

Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod, waar enerzijds informatie gegeven wordt door professionele gezondheidswerkers, maar anderzijds de kans geboden wordt om met elkaar van gedachten te wisselen.

De reeks start op donderdag 26 januari 2012 om 19u30 in het lokaal van ‘In den Ooievaar’ (Grote Markt 7, Dendermonde) met Daniel Defruyt. Hij leert technieken aan om via handmassage tot rust te komen, met je partner of op jezelf. De sessies zijn gratis. Voor deze sessie kan je je best inschrijven.

Nadien volgen nog volgende samenkomsten:

  • Donderdag 29 maart 2012 om 19.30u: ‘Monte Perdido’ – Van Kanker naar Kracht
  • Donderdag 31 mei 2012 om 19.30u: Terraskoken… Luieren aan tafel
  • Donderdag 27 september 2012 om 19.30u: Omgaan met aanvullende behandelingen
  • Donderdag 29 november 2012 19.30u: Kleur– en stijladvies
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie