“Dendermonde hunkert naar haar eigen popfestival”

Dendermonde – Het zomerse muziekfestival Denderpop stoomt zich klaar voor een derde uitgave. “De vorige edities van Denderpop hebben duidelijk gemaakt dat Dendermonde hunkert naar haar eigen popfestival”, aldus de organisatoren van Denderpop op hun website. “De combinatie van een echt authentiek festivalterrein, verschillende Dendermondse artiesten, een gezellige sfeer en vooral steengoede muziek was een concept dat duidelijk aansloeg. Het was dus meer dan duidelijk dat er een vervolg moest komen in 2012. Om de zomerse sfeer wat meer in de verf te zetten, slaan we ook dit jaar onze tenten op in juni. Zo kunnen we samen de vakantie op een fijne manier inzetten.” Denderpop vindt plaats op de gedempte Dender op zaterdag 23 juni vanaf 17.30 uur.

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie