Online televisie ook mogelijk in Dendermonde?

Dendermonde – Onze burgemeester maakte onlangs met een korte videoboodschap reclame voor Aalst.tv, een lokale online televisiezender. Je kan het fragment op onze website bekijken. Ook Ninove beschikt sinds midden 2010 over een eigen online televisiekanaal. Misschien is de tijd rijp voor een gelijkaardig initiatief in onze stad? Nu ook de regionale televisie bespaart op het aantal journalisten is de tijd misschien rijp voor meer burgerjournalistiek. Wat denk je?

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie