Zoek

Spaghettiavond op 27 januari

Dendermonde – Zoals ieder jaar organiseert middenschool Atheneum een spaghettiavond. De opbrengst is bestemd voor de vriendenkring en vloeit dus terug naar de leerlingen en de ouders. Nu vrijdag 27 januari kan iedereen vanaf 18.30 uur komen aanschuiven voor een heerlijk dampend bord spaghetti.

“Doorgaans ontvangen we zo’n 450 eters in de refter van onze school. Ze kunnen kiezen uit een bord spaghetti bolognese, ham-kaas of vegetarisch aan 7 euro. Op die manier dragen ze bij voor de betaling van de bos- en zeeklassen van de leerlingen”, zegt Nick Van kerckhoven, directeur van het Atheneum. “Niet alleen de leerkrachten steken die avond de handen uit de mouwen, ook heel wat leerlingen zullen het beste van zichzelf geven door mee op te dienen en af te ruimen. Een grote hulp die zeker geapprecieerd wordt”.

Inschrijven wordt aangeraden, via 052 25 17 76 of ms.kad@g-o.be, alhoewel er de avond zelf ook nog eten kan besteld worden. Het eetfestijn begint om 18.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie