Zoek

Handelend Hagem mist start niet

Oudegem – De eerste activiteit van de nieuwe middenstandsorganisatie Handelend Hagem was een schot in de roos. De kerstboomverbranding op 13 januari bracht bijzonder veel volk op de been.

Handelend Hagem is een dynamische ploeg met ondermeer Ilse Duyck, Liesbeth Verhaegen, Filip Rombaut en Philip Dewit. “Ze zijn begin december van start gegaan en hebben onmiddellijk het initiatief genomen om alle handelszaken te versieren met een kerstboom met blauwe lintjes en lichtjes buiten aan de handelszaak”, aldus schepen Martine Van Hauwermeiren.

“Als schepen van middenstand had ik mij voorgenomen om in elke deelgemeente een handelsvereniging op te richten. In de vorige legislatuur werden: Handelskern Dendermonde, Handelscentrum Sint-Gillis, Middenstand Grembergen en Werkgroep Middenstand Oudegem opgericht. Ondertussen werden ook Ondernemend Appels, Bruisend Baasrode en nu Handelend Hagem” opgericht. Ik ben zeer blij dat hiermee deze doelstelling gerealiseerd werd”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie