Zoek

Unieke postkaart op beperkte oplage verkrijgbaar

Dendermonde – Sinds 2007 brengt de Koninklijke Filatelistische Kring Dendermonde (KFKD) jaarlijks een nieuwe postkaart uit. “Dit jaar gaat het om een uniek exemplaar uit de privéverzameling van een lid uit onze vereniging. De kaart met zicht op de Grote Markt en de pui van het Vleeshuis is van een uitzonderlijke kwaliteit en beeldscherpte voor een beeltenis uit die tijd”, aldus Jef Vanden Eynde. “De pui werd gebouwd in 1771 ten behoeve van de Hoofdwacht van het Hollandse en Oostenrijkse garnizoen. Dit prachtig bouwwerk werd afgebroken in de periode 1898-1899.”

De postkaart werd slechts op een oplage van 150 stuks gedrukt en wordt aangeboden aan 2.50 euro per kaart. De kaarten zijn verkrijgbaar elke zondagvoormiddag tussen 10 en 11.30 uur op de wekelijkse bijeenkomst van KFKD in lokaal Den Hert, Kerkstraat 14 en op onze jaarlijkse ruilbeurs op 3 maart van 9 tot 16 uur in het Koninklijk Atheneum aan de Geldroplaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie