Patricia De Landtsheer stelt nieuw boek voor

Baasrode – Auteur Patricia De Landtsheer stelt op zaterdag 28 januari haar boek ‘De Engel & Geheimen’ voor in de kunsten en literaire taverne De Kleine Notelaar in Vlassenbroek. De voorstelling wordt opgeluisterd met passende muzikale intermezzo’s gebracht door Yoanna Mihai (piano) en Bernard Bertoni (viool). Tegelijk wordt ook het nationaal poëzieproject ‘Met Vlerkdunne Armen Beroer Ik De Taal Van Het Landschap’ voorgesteld. Dit project vindt plaats tijdens de zomermaanden.

Meer informatie: www.dekleinenotelaar.be of www.bloggen.be/patricia52

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie