Search

Gino Bertin op sp.a-lijst

Grembergen – Grembergenaar Gino Bertin, in de vorige legislatuur gemeenteraadslid voor AGALEV/Groen!, gaat in op de oproep van sp.a Dendermonde om naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 zoveel mogelijk de progressieve en sociale krachten te bundelen.

Gino Bertin: “Ik heb zelf de stap gezet omdat ook ik ervan overtuigd ben dat de komende gemeenteraadsverkiezingen cruciaal zijn. De komende jaren zullen doorslaggevende keuzes gemaakt worden zowel op sociaal vlak als inzake leefmilieu en mobiliteit. Dat zijn allemaal thema’s die mij nauw aan het hart liggen. Alleen door de krachten te verenigen hebben we een realistische kans om progressieve en sociale antwoorden op die vraagstukken te bieden. Daarom ging ik na rijp beraad ook in op de op oproep van de sp.a. Ik zet die stap in volle overtuiging en uit engagement: we hebben zelfs nog niet over een plaats op de lijst gepraat.”

Luc Van Gasse (voorzitter sp.a): “Gino heeft ervaring als gemeenteraadslid en toonde zich eerder al bijzonder beslagen in onderwerpen die ook voor ons zeer belangrijk zijn. Gino zal, als onafhankelijk kandidaat, samen met ons in de eerste plaats de verkiezingen verder inhoudelijk voorbereiden. Dendermonde zal immers ook in de toekomst nood hebben aan sociale en duurzame oplossingen. We hopen dan ook dat binnenkort nog anderen ons komen versterken om samen realistische, toekomstgerichte antwoorden te bieden op de vele uitdagingen die zich stellen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie