Search

Informatievergadering ‘Oude Briel’ uitgesteld

Baasrode – Woensdag 15 februari om 20 uur vindt in het lokaal dienstencentrum ’t Plein aan de Kloosterstraat een informatievergadering over het project ‘Oude Briel’ plaats. Op deze tweede bijeenkomst zal de stand van zaken worden toegelicht. De opdeling van de projectzone in deelgebieden en een plan van aanpak zal worden gecommuniceerd.

In het project Oude Briel werken de provincie Oost-Vlaanderen, Waterwegen en Zeekanaal nv en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij POM Oost-Vlaanderen samen om het industriegebied aan de Schelde in Baasrode om te vormen tot een duurzaam en kwalitatief watergebonden bedrijventerrein. Het stadsbestuur ondersteunt dit project.

Update 31 januari 2012

In samenspraak met het stadsbestuur van Dendermonde heeft de projectgroep beslist om deze informatievergadering uit te stellen. In het kader van het project werden een aantal onderzoeksvragen gesteld, zoals de mobiliteit, de fasering, de realisatie,… die eerst een diepgaander onderzoek vergen. Daarbij zal ook het plan van aanpak nog concreter worden uitgewerkt. Het uitstel biedt bijkomend een opportuniteit om de input, die vanuit het openbaar onderzoek van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan komt, mee te nemen.

U kunt via de website www.oudebriel.be de planningsprocedures en het plan van aanpak verder opvolgen. Zodra er concrete antwoorden zijn op de gestelde onderzoeksvragen, wordt een volgende informatievergadering georganiseerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie