Zoek

Praatcafé Dementie over ‘Humor in de zorg’

Dendermonde – De werkgroep praatcafé dementie van de regio Dendermonde zal ook in 2012 vier praatcafés organiseren voor familieleden en vrienden van mensen met dementie. Vier maal per jaar worden familieleden en iedereen die te maken heeft met mensen met dementie uitgenodigd om samen te komen. Per avond staat een specifiek thema centraal wat toegelicht wordt door een deskundige.

Op 14 februari is het onderwerp ‘Humor in de zorg’. Hein Vanhuyse zal het hebben over het feit dat zorgen voor iemand met dementie is een tijdsrovende en energievretende activiteit. Zich kunnen ontspannen, het inbouwen van plezierige aspecten en het kunnen genieten van leuke voorvallen maakt het zorgen dragelijker.

Geïnteresseerden zijn welkom in het Gildenhuis, Otterstraat 124 te St.-Gillis-Dendermonde. Het café start om 19.30 u. en eindigt om 21.30 u. De toegang is gratis.

Door de ongedwongen sfeer in het café wordt tevens de mogelijkheid gecreëerd om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met andere lotgenoten. Gewoon luisteren kan uiteraard ook. De werkgroep dementie, organisator van het praatcafé, is samengesteld uit beroepskrachten van diverse organisaties die in hun dagelijkse werking te maken hebben met de mensen met dementie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. beste

    is het mogelijk om nav de thema avond rond humor in de zorg electronisch tekstmateriaal door te sturen? Dendermonde is echt wel te ver om te komen luisteren, ook al ben ik zeer geïnteresseerd in het thema.

    alvast hartelijk dank en veel succes morgen avond!

Geef een reactie