Zoek

“Verboden het ijs te betreden”

Dendermonde – Burgemeester Piet Buyse heeft aan de stadsdiensten opdracht gegeven om op meerdere plaatsen in Dendermonde bordjes te plaatsen met de boodschap ‘Verboden het ijs te betreden’. Hij baseert zich hiervoor op het stedelijk politiereglement en op de winterervaringen van de voorbije jaren.

“Op dit moment is het ijs nog onvoldoende dik om veilig te kunnen betreden. De brandweer zal regelmatig de dikte van het ijs meten en mij rapporteren”, aldus Piet Buyse. De burgemeester kan de komende dagen, op advies van de brandweer, eventueel beslissen om bepaalde ijszones vrij te geven. In dat geval zullen op die plaatsen bordjes geplaatst worden om aan te geven dat schaatsen toegelaten is, weliswaar op eigen risico.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie